|  Focus |

 

year: 2011

place: Venice CA 

 

This project is an adaptive re-use of an existing 1948 beach front warehouse building to a state-of-the art daylight photography studio.

 

 

The project neither fights with nor fetishizes the industrial aesthetic. Many layers of prior conversions were stripped to reveal the 18' high bow truss and timber structure. Five hundred square feet of skylights were installed to provide the necessary daylight.

 

 

Maintaining an open, flexible space was integral to this project. All areas of the building were designed as potential sets for photo shoots. Moveable screens provide visual and acoustical separation. A translucent conference room floats on a steel bridge between the trusses overlooking the studio. The outdoor patio with a retractable roof is a primary extension for the studio. 

 

Copyright 2020 by Narduli STUDIO 

1307 Westwood Blvd. Suite 201  Los Angeles CA 90024 

  • Instagram
  • Vimeo - Grey Circle
  • Facebook
  • LinkedIn - Grey Circle